Gratis verzending vanaf €100 / Betalen met Edenred, Monizze & Sodexo (Pluxee) Ecocheques mogelijk.

BBQ Schort

1 - 12 / 36
VIEW
  • 2
  • 3
  • 4

De voordelen van een BBQ schort: meer dan alleen bescherming

BBQ schorten zijn onmisbaar voor de enthousiaste grillmasters. Het beschermt je kleding tegen vlekken en vetspetters, maar biedt ook nog eens een aantal andere voordelen.

Bescherming: Vlekken op je kleding zijn niet alleen lelijk, maar kunnen ook moeilijk te verwijderen zijn. Een BBQ schort helpt je om je kleding schoon te houden en langer mee te laten gaan. Sommige BBQ schorten zijn zelfs waterbestendig, waardoor ze je ook beschermen tegen regen of morsen.

Comfort en bewegingsvrijheid: BBQ schorten zijn gemaakt van flexibele materialen die je bewegingsvrijheid niet belemmeren. Sommige schorten hebben verstelbare banden, waardoor je ze perfect kunt aanpassen aan je lichaam. Schorten met zakken zijn handig om kleine BBQ-accessoires in op te bergen.

Stijlvolle uitstraling: BBQ schorten zijn er in verschillende kleuren, materialen en designs. Je kunt dus een schort kiezen dat past bij je persoonlijkheid of favoriete BBQ-stijl. Een stijlvol BBQ schort maakt je BBQ-outfit compleet en geeft je een professionele uitstraling. Je kunt je BBQ schort zelfs personaliseren met je naam, initialen of een leuk design.

Praktisch cadeau: BBQ schorten is een praktisch en origineel cadeau voor de barbecueliefhebber in je leven. Het is een cadeau dat jarenlang meegaat en met plezier gebruikt zal worden. Je kunt een BBQ schort cadeau geven voor een verjaardag, Vaderdag, Moederdag of een andere speciale gelegenheid.

Investeer in een kwaliteitsvol BBQ schort en geniet van de vele voordelen!

Geen BBQ zonder vlekken! We geven je tips voor het verwijderen van diverse vlekken:

  • Vetspetters: Dep de vlekken zo snel mogelijk met keukenpapier. Was het schort vervolgens met warm water en een mild afwasmiddel.
  • Marinade: Spoel de vlekken direct met koud water. Behandel ze vervolgens met een vlekverwijderaar op basis van enzymen en was het schort in de wasmachine.
  • Sausvlekken: Verwijder overtollige saus met een keukenmesje. Was het schort vervolgens met warm water en een mild afwasmiddel.
TOP
Bestsellers:
SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0
Added to wishlist!