Gratis verzending vanaf €100 / Betalen met Edenred, Monizze & Sodexo (Pluxee) Ecocheques mogelijk.

Stoompan

4 / 4
VIEW
  • 2
  • 3
  • 4

Een Stoompan: Een Gezonde Keuze voor Iedere Keuken

Stoompannen zijn een must-have in elke keuken voor gezond en smaakvol koken. Onze collectie biedt diverse opties, van traditionele modellen tot moderne elektrische stoompannen, geschikt voor alle kookplaten inclusief inductie. Ontdek de voordelen van stomen: behoud van vitamines en mineralen, snelle bereidingstijden, en makkelijk in gebruik. Kies uit topmerken en vind de perfecte stoompan voor uw kookbehoeften.

Inductie Stoompannen: Efficiënt en Snel Koken

Ontdek onze speciaal ontworpen stoompannen voor inductiekookplaten. Deze pannen zijn geoptimaliseerd voor snelle warmteoverdracht, waardoor u energie bespaart en sneller kookt. De inductie stoompannen in ons assortiment zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, perfect voor het bereiden van een scala aan gerechten. Bekijk ons assortiment en kies de ideale stoompan voor uw inductiekookplaat.

Elektrische Stoompannen: Gemak en Precisie in Koken

De elektrische stoompan is de perfecte keuze voor wie gemak en precisie in de keuken waardeert. Onze elektrische stoompannen bieden geavanceerde functies zoals digitale timers, temperatuurregeling en automatische uitschakeling, waardoor het stomen van voedsel moeiteloos verloopt. Deze pannen zijn ideaal voor het bereiden van groenten, vis, en zelfs rijst, met behoud van hun natuurlijke smaak en voedingsstoffen. Ontdek het gemak van elektrisch stomen met onze duurzame en gebruiksvriendelijke modellen.

TOP
Bestsellers:
SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0
Added to wishlist!